Jouw bedrijf of skills inzetten?

Wordt partner van Mokapp.

Ontwerpen op een Tablet

Webdesign.

Wij maken onze websites met passie.

Heb jij tijd over, werk je graag thuis en kan je niet genoeg krijgen van creatief werken. Wij bieden jou graag de mogelijkheid om als partner van Mokapp aan de slag te gaan met het maken van de mooiste websites. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel terug kijken op de samenwerking. Wil je graag deel uitmaken van deze samenwerking? Ga met ons in gesprek.

Advertising

Marketing.

Mis geen enkele lead en zorg voor meer klanten.

Ben je net klaar met je opleiding gericht op marketing en vraag je je nu af waar je werkervaring op kan doen. Wij bieden je graag de unieke mogelijkheid. Werk vanuit huis en pas jouw expertise toe en help klanten met het vinden van potentiële klanten.

App- en softwaredevelopment.

Vergroot bereikbaarheid en zorg voor gemak met een app.

Wij zijn op zoek naar app- en software-ontwikkelaars die willen werken aan een mooi portfolio. Heb je zin in een uitdaging en besteed je je tijd graag aan het maken van apps. Wij gaan graag met jou een partnerschap aan. 

Fitness App

Grafische vormgeving.

Geef jouw creatieve geest de vrije loop.

Schiet er constant een mooi idee te binnen en ben je nog op zoek naar een mogelijkheid om met deze ideeën aan de slag te gaan. Wij zoeken grafische ontwerpers en hebben geen maat voor jouw creatieve plannen. Ga met ons de samenwerking aan en realiseer de meest unieke huisstijlen en logo's voor onze klanten. 

Logo ontwerper aan het werk
Videoproductie

Videografie en editting.

Beeld dat blijft hangen.

Is videografie je ware passie en ben je niet bang van klanten met een Hollywood perspectief? Show us your skills!

Fotografie.

Doe maar kiekjes.

Weet jij hoe je mooie promotionele foto's moet maken, of heb je een portfolio vol met verschillende soorten foto's? We kunnen je goed gebruiken.

fotograferen
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Mokapp?