HOE HET ALLEMAAL BEGON

Soms heb je het gewoon te druk met hetgeen waar jij goed in bent. Waar jij goed in bent wil je natuurlijk ook uitstralen. Personeel aannemen die zich bezig houdt met jouw digitale aanwezigheid kan hoog in de kosten lopen. Er zijn veel verschillende web- en graphic designers, app developers en marketeers die niets liever doen dan jou helpen met jouw online platform of campagne, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Als je zelf een onderneming hebt weet je dat het op momenten zeer druk kan zijn en als je dan ook nog op zoek moet naar verschillende partijen die jou kunnen helpen met het verzorgen van jouw uitstraling, dan wordt het soms net iets te veel.

Wij zijn gaan nadenken over dit probleem en hebben zo een aantal kernwaarden op papier gezet . Vanuit deze kernwaarden zijn wij gaan bouwen. Wij willen zorgen voor professionaliteit, diversiteit, gemak en persoonlijke aandacht. Dit alles willen we ook nog eens betaalbaar houden voor iedereen. 

Met deze kernwaarden zijn twee jonge ondernemers aan de slag gegaan en zijn zij gekomen tot Mokapp. Mokapp wil het voor andere ondernemers makkelijk maken om online de beste uitstraling te hebben terwijl zij zich volledig kunnen richten op waar zij goed in zijn. Daarbij willen wij graag jouw vaste aanspreekpunt zijn voor al jouw digitale projecten. Heb je een website nodig, een app, mooie video of simpelweg online marketing?

 

Gaan we regelen.

Ons team

IMG_5608_edited_edited.png

Marc Kerindongo

Founder

  • Grey LinkedIn Icon
IMG_5613_edited_edited_edited_edited.png

Danny Janssen

Founder

  • Grey LinkedIn Icon