website_bg.png

Direct van start. Zo doen we dat.

Laat uw bedrijf

groeien met

Mokapp

Vraag direct je offerte aan

Wij zijn je online afdeling.

Het lijkt misschien overweldigend maar wij zijn jouw standaard aanspreekpunt. Zie het als een volledige online afdeling op oproepbasis. Op die manier zorgen we voor gemak en rust in jouw bedrijf, zodat jij kan focussen op wat echt belangrijk is. Je hoeft niet constant op zoek te gaan naar de juiste partijen voor jouw beoogde doel. Wil je een nieuwe website of app, óf heb je behoefte aan marketing of een reclame? Bij ons is niks te gek, wij realiseren alles wat je maar kan bedenken met de beste kwaliteit!

pencil.png

Design

Een aantrekkelijke post op social media of reclames voor jouw product zijn van groot belang als het gaat om succes.

increasing-bar-graph.png

marketing

Digitale marketing is niet meer weg te denken als je jouw doelgroep op een effectieve manier wil bereiken. Bijna iedereen is tegenwoordig online en kan bereikt worden via digitale kanalen.

web-search-engine (1).png

websites

Op zoek naar een informatieve site of toch een webshop? Wij kunnen het voor je ontwikkelen. 

apps.png

apps

Om jouw bereik te vergroten of om meer klanten naar jou toe te trekken kan een app wonderen doen.

Aanpak.

voor aanpakkers.

1. Een creatieve ingeving

Voor ons is geen enkel idee te gek. Schiet er ineens een meesterplan te binnen? Met een bakje koffie bespreken we graag jouw plan en geven wij de nodige tips geven om alles uiteindelijk in de praktijk te brengen.

2. Efficiënt naar het eindresultaat

 

Wij werken met een strakke planning om jouw doel te realiseren. We maken een opzet van jouw project en zullen deze met je delen. Uiteraard zullen we vaker aan tafel zitten met een bakje koffie om aanpassingen en wensen te bespreken. 

3. Vrienden na het afronden

De koffie is nog steeds niet op. Ook na het afronden blijven we met jou in contact. Wij horen graag of je doelen bereikt zijn. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Anders nog iets?

De harde cijfers.

belangrijk voor je keuze.

Wat kunnen wij jou garanderen?

Een plan in je hoofd omzetten naar werkelijkheid kan een uitdaging zijn. Zeker in een samenwerking met meerdere personen kan dit idee makkelijk beïnvloed worden. Wij willen er voor zorgen dat jij je altijd bezig kan houden met waar jij goed in bent. Ondertussen gaan wij aan de slag met jouw project. Er zijn tegenwoordig veel partijen waar je zo'n idee kan laten realiseren en dat maakt het moeilijk om te kiezen. Met ons als standaard aanspreekpunt hoef je niet meer op zoek te gaan. Wij willen je daarbij ook nog wat beloven. Zo weet je wat je van ons kan verwachten in de toekomst.

Makkelijk

Wij bespreken met jou wat de opties zijn voor jouw budget en jouw doelen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kan je verder alles aan ons overlaten.

Snel

Efficiëntie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen daarom altijd bereikbaar zijn en reageren op alles binnen 1 werkdag. Op deze manier kunnen alle wensen snel toegepast worden en zo komen we samen sneller bij het eindresultaat.

Persoonlijk

 

In onze organisatie komen allerlei ideeën voorbij en je zou denken dat het lastig is om dan uniek te blijven. Niet het geval. Wij zien elk project als een nieuwe uitdaging en houden het persoonlijk door constant in contact te blijven. We denken met je mee zonder het zicht op je doelen te verliezen.

Eerlijk

Wij werken met standaard prijzen zodat jij altijd weet wat je kan verwachten. Geen verrassingen en kleine letters. Zeker niet als je tijdens het project aanpassingen wil doen.

Kies jij voor gemak?

Ervaar zelf of wij de juiste match zijn, onze koffie liegt er in ieder geval niet om!

Voor ons is er niets leuker dan een nieuwe klant. Maak jouw plan en doelen duidelijk door met ons in gesprek te gaan. Samen we kunnen we een planning maken en binnen no-time gaan we aan de slag. Ervaar het zelf: Snel en gemakkelijk!

Laat je gegevens achter, wij doen de rest!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.